Verhuren

De huidige woningmarkt brengt met zich mee dat woningen langer te koop staan, waardoor steeds meer huizenbezitters ervoor kiezen om hun woning (tijdelijk) te verhuren. Huis tot Huis bemiddelt de aangeboden woningen geheel kosteloos. Dit geldt ook voor vastgoedeigenaren. Ook voor particuliere huiseigenaren is Huis tot Huis een ervaren en betrouwbare partner in verhuur.

U wilt voor verhuur gebruik maken van onze kennis en ervaring? Wij nodigen u graag uit om telefonisch of via onderstaand formulier een afspraak te maken voor een oriĆ«nterende  kennismaking.  Hierbij worden alle aspecten zoals het gewenste type huurder uitgebreid besproken, waarna een gratis waardebepaling volgt en Huis tot Huis graag aan de slag gaat om uw pand(en) te verhuren.

Huis tot Huis draagt daarbij zorg voor de bemiddeling van de kandidaat huurders. Na de voorselectie op basis van het gewenste huurdersprofiel vindt een financiƫle screening plaats, waarna de verhuurder besluit met welke kandidaat een huurovereenkomst wordt aangegaan.

Het volledige woningaanbod van Huis tot Huis plaatsen wij tevens op Pararius als  website met de grootste selectie huurwoningen van Nederland. Mede daardoor bent u ervan verzekerd dat uw te verhuren woonruimte continue in de etalage staat bij een zo breed mogelijk woningzoekend publiek.

Inschrijf formulier

Wilt u zichzelf gratis aanmelden?

Vult u dan hieronder a.u.b. uw gegevens in.

Copyright Huis tot Huis 2019   

Website gerealiseerd door: de Bie productions

Bel mij terug

Wij nemen contact met u op wanneer u dit wenst.
Vul daarom hieronder uw naam, telefoonnummer
en het dagdeel waarop u teruggebeld wilt worden in

Vul hieronder uw naam in

Vul hieronder uw telefoonnummer in

Wanneer wilt u teruggebeld worden?