Huren

U bent op zoek naar  woonruimte in de regio Breda? Het aanbod van Huis tot Huis is breed,  waardoor de kans groot is dat wij u  een woning aan kunnen bieden die bij uw wensen past. Niet alleen in Breda zelf, maar ook in omliggende plaatsen zoals Prinsenbeek, Etten-Leur, Teteringen, Bavel of Oosterhout. Ons aanbod bestaat uit kale, gestoffeerde en gemeubileerde woningen. 

Bij Huis tot Huis begeleiden wij u stap voor stap richting uw droomhuis. Dit begint tijdens de inschrijving, waarbij wij uw woonwensen, gezinssamenstelling en budget in kaart brengen om een gerichte selectie te kunnen maken uit ons gevarieerde aanbod. De geselecteerde woningen worden vervolgens gezamenlijk bezocht en na het maken van de definitieve keuze draagt Huis tot Huis zorg voor de bemiddeling en administratieve afhandeling met de verhuurder.

Huis tot Huis is tevens partner voor bedrijven die op basis van relocation tijdelijk buitenlandse medewerkers willen huisvesten in de regio Breda. Dankzij het aanbod van volledig gemeubileerde woningen kan meestal snel tijdelijke woonruimte gevonden worden voor zowel korte als voor langere termijn. 

 

Inschrijf formulier

Wilt u zichzelf gratis inschrijven?

Vult u dan hieronder a.u.b. uw gegevens in.

Copyright Huis tot Huis 2019   

Website gerealiseerd door: de Bie productions

Bel mij terug

Wij nemen contact met u op wanneer u dit wenst.
Vul daarom hieronder uw naam, telefoonnummer
en het dagdeel waarop u teruggebeld wilt worden in

Vul hieronder uw naam in

Vul hieronder uw telefoonnummer in

Wanneer wilt u teruggebeld worden?