U bevindt zich hier:
 

Disclaimer

Huis tot Huis spant zich in voor een zo zorgvuldig en actueel mogelijke weergave van de gegevens op deze site. Ook streeft zij naar een goede toegankelijkheid van de site en van de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten. Huis tot Huis behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze site te wijzigen. 

Mochten er desondanks onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Huis tot Huis geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. Ook kan Huis tot Huis geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van – of fouten of vertraging in – het verstrekken van informatie.

Huis tot Huis garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt, en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Huis tot Huis aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de site waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Copyright Huis tot Huis 2019   

Website gerealiseerd door: de Bie productions

Bel mij terug

Wij nemen contact met u op wanneer u dit wenst.
Vul daarom hieronder uw naam, telefoonnummer
en het dagdeel waarop u teruggebeld wilt worden in

Vul hieronder uw naam in

Vul hieronder uw telefoonnummer in

Wanneer wilt u teruggebeld worden?