U bevindt zich hier:
 

Beheer en Onderhoud

 

Aangezien bij beheer en onderhoud van verhuurd onroerend goed - ook wettelijk en fiscaal - nogal wat komt kijken biedt ‘Huis tot Huis’ de verhuurder naast de verhuur de mogelijkheid om veel werk en zorgen aan de kennis en ervaring van Huis tot Huis over te dragen Dit kan zowel op financieel, commercieel als administratief gebied van beheer en onderhoud. 

Financieel, commercieel en administratief beheer

Huis tot Huis neemt alle financiële zorg uit handen in de vorm van het verzenden en het incasseren van huurpenningen en de bijbehorende periodieke afrekeningen. De betalingen worden nauwlettend geadministreerd en bij een eventuele huurachterstand worden aanmaningen verstuurd en wordt zo nodig een gerechtsdeurwaarder ingeschakeld. Ook huurverhogingen worden doorbelast aan de huurder, waarbij de schriftelijke kennisgeving en administratie door Huis tot Huis verzorgd wordt.

Technisch beheer
Een woning kan uiteraard alleen verhuurd worden als deze in goede technische staat is en blijft. Huis tot Huis verricht desgewenst periodieke en preventieve inspectie van de woning. Eventuele mankementen en klachten worden snel behandeld en snel en daadkrachtig opgelost. Verhuurders kunnen een marktconform onderhoudscontract afsluiten, waarbij Huis tot Huis zorg draagt voor periodieke en preventieve inspectie, het onderhoud coördineert en zorgt voor een goede afhandeling.   

 

Copyright Huis tot Huis 2019   

Website gerealiseerd door: de Bie productions

Bel mij terug

Wij nemen contact met u op wanneer u dit wenst.
Vul daarom hieronder uw naam, telefoonnummer
en het dagdeel waarop u teruggebeld wilt worden in

Vul hieronder uw naam in

Vul hieronder uw telefoonnummer in

Wanneer wilt u teruggebeld worden?